Skip to main content

Horisont Stenen

497,00 kr.

(2 kundeanmeldelser)

Beskyttelse mod strålinger. Kan lægges på routere, bæres i lommen og efter nærmere anvisning
placeres i f.eks. soveværelse.

En pinolith, sort-hvid er kodet med Horisont.

Månen står lavt, stjernerne blinker – også selvom du ikke ser dem. Lianer er grønne, træstammer er brune og du er lys. Lys, der afviser stråling og forurening; stråling fra naturen og menneskeskabt stråling bliver set efter i din aura. Er din krop hydreret, beskytter Horisont.

Flintesten er overalt i naturen – i fysisk form og i din hukommelse. Flintestens energi blev vist og kodet i Horisont, da den er en stærk sten, der er opmærksom på at hjælpe natur og levende væsener med beskyttelse. Når vand og flintesten samarbejder, udløses en vibration, der hjælper til renhed og balance.

Sorte lavastens energi er også kodet i Horisont og minder os om fortiden, dengang naturen kunne rense sig selv. Nu er det tid til at øge vores bevidsthed og ændre adfærd. Afstresse, samarbejde, tro på os selv og vores iboende egenskaber, som kan forvandle til renhed og større visdom på Moder Jord.

Beskrivelse

Du kan støtte, beskytte dig og dine med stenen:

Horisont stenen tages i brug ved at lægge den på husets router, vandboring eller brønd, bære den på dig om dagen, lægge den på steder i dit hjem, hvor den kan gøre gavn mod stråling fra f.eks. jordstråler, radon og 5G (og røntgenstråler) og andre fremmede komponenter for din krop. Jeg kan anvise, hvor Horisont evt. skal anbringes eksempelvis i dit soveværelse for at beskytte dig mod f.eks. jordstråler/vandårer. Til husbrug skal Horisont placeres ret præcist og det kan være, at der er brug for flere, da det afhænger af belastningen, der hvor du bor.

Det er nu tiden, du genfinder din sande natur i dine celler igen.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

NB! For at opnå fuldt udbytte af Horisont skal hydreringen være optimal. Første step til optimal hydrering er naturligvis at drikke den afpassede vandmængde for lige netop dig.

Næste step er at have krop og hoved i balance, det vil sige cellerne er afslappet, som gør at vandet bedre kan optages, udnyttes og udskilles af cellerne. Krystal Vand (vandstenen) beliver, forfrisker vandet, så det bliver lettere at drikke vand og at være i balance.

Ansvarsfraskrivelse

2 anmeldelser af Horisont Stenen

  1. Helle Parsberg

    Jeg sørger altid for at have Horisont, den sort/hvide kodede pinolith sten på mig. Bente fortalte mig, at den beskytter mod stråling fra radon og f.eks. stråler fra mobiltelefonen. Jeg tror på Bente, men mærker ikke forskellen direkte. Måske den har medvirket til, at jeg er begyndt at interessere mig mere for og arbejde i det spirituelle og Lyset. Er glad for at jeg valgte at investere i stenen… og dermed gøre noget for mig selv på flere fronter. Jeg takker dig for muligheden Bente❤
    Helle Parsberg

  2. Dorte Sander

    Jeg er meget glad for Horisont og det giver en enorm tryghed at bære den. Den ligger også 2 steder i huset og bryder uhensigtsmæssig energi.
    Kh Dorte Sander

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.