Stress & smerte håndtering

Hvordan går du har det?

Er du én af de mange, der er havnet i stress-suppedasen - måske endda af flere omgange og nu har du fået nok.

35.000 er hver dag sygemeldt med stress stressforeningen.dk/stress-og-statistik/

Du har måske nogen af disse her tegn på stress:

 • Smerter, stivhed, for mange piller og dårlig søvn.
 • Energiforladt og kan ikke være nærværende - for der er ikke noget, du hellere vil være.
 • Kan ikke holde ud at være med til det sjove længere, eller være sammen med andre i længere tid.

Jeg har selv prøvet at være syg af stress. Juleaften, mens resten af familien sad til bords, lå jeg sammenkrøllet på sofaen. Det endte i en sygemelding og derefter længere tid med at finde ud af livet. 

Det er nu en del år siden, og jeg arbejder nu med at afhjælpe stress ud fra et koncept om at komme hele vejen rundt om dig, der er stressramt. Jeg møder mennesker, der har været sygemeldt helt op til 3 gange.

Stress er alvorligt. Vi er nød til at lære,  hvordan vi forstår vores krop og os selv.

Hvis du er villig til at ændre dig til større bevidsthed på de vigtigste områder i dit liv, har jeg de bedste forudsætninger for at lære dig at hele dig selv uden mere snak og ikke komme tilbage i stress, du ikke kan styre.

Efter forløbet ved du mere og har lært hvordan:

 • du håndterer smerte både fysisk og psykisk
 • du skaber overskud til at gøre de ting, du skal i hverdagen
 • du slipper dig selv fri og kan have det sjovt 
 • du gør det, der giver dit liv mening
 • du nyder at kunne være dig og tilbringe tiden med familie og venner

Hvem er du?

Kender du nogen af de her symptomer?

✔ Du har sandsynligvis allerede prøvet alle de gode råd, som du får i stride strømme af alle, du møder. Alt sammen for at få det bedre.
✔ Du er færdig med at sidde fast i hamsterhjulet og shoppe rundt mellem forskellige tilbud om behandling.
✔ Måske du har været ramt mere end én gang af stress og sygdom.
✔ Måske du har kæmpet i flere år for at få din krop til at fungere uden, at det gør ondt.
✔ Måske du indtager piller i et forsøg på at holde det ud, og bare ikke vil det længere men hellere vil trappe ud.
✔ Måske du har haft dårlig søvn i flere år og ikke kan huske, hvordan det er at få sin skønhedssøvn.
✔ Måske du er fanget i et system, og træt af at sige nej til alt det sjove og i stedet ligge brak på sofaen.
✔ Du ved en masse om sundhed og har samlet en hel masse puslebrikker, men kan ikke finde ud af at kombinere dem til noget, der giver dig det overskud du savner - og nu skal der handling til!
✔ Du VIL lykkes med, at få en krop, der ikke gør ondt og komme ud af den onde cirkel, så du kan opleve det, DU glædes ved (også selvom du måske har et hylekor i dine omgivelser, der har travlt med at fortælle dig, at det ikke er til at stole på det der langhårede, alternative noget).

Hvis du føler, du er fanget i et mønster du gerne vil ud af - skal du vide, at der er en unik løsning for dig.

Stress symptomer

Step by step slipper du stress og får din styrke tilbage

100%

resultatorienteret!

 • Du får din egen skræddersyede behandling med konkret healing af dine udfordringer og din egen sundhedsplan stukket i hånden, som du kan bruge, når som helst du har brug for det efter forløbet.

 

 • Konceptet er bygget op på basis af mine mangeårige erfaringer med, at hjælpe andre med behandling og konkret healing. Det er stærke og samtidig blide værktøjer, som også kan afhjælpe kroniske tilstande. Det kan være svært at forstå, det forstår jeg så udmærket godt for, sådan havde jeg det også selv, indtil jeg lærte at bruge det og så hvilke forandringer, det skabte først for mig og bagefter for mine klienter.

 

 • Når kroppen har været dårlig i flere år, og du ønsker en varig bedring, er det nødvendigt at se på ALLE områder af dit liv - derfor har jeg udviklet konceptet.

 

 • Du bliver mødt, hvor du er i livet og du bliver lyttet til for, at jeg har alle nødvendige oplysninger for at kunne give dig min bedste behandling.

OBS. Der findes ingen magisk pille, der bare lige fixer det hele nu og til alle tider - MEN, når gamle vaner er ændret til nye sunde vaner, gør det en kæmpe forskel. 

Du skal være villig til at yde det, der skal til -  nemlig at følge din unikke behandling step by step og de hjemmeøvelser,  der følger med, hvilket sker med min støtte, hvis du skulle gå i stå eller står i vejen for dig selv.

Jeg ser i min klinik, hvilke forandringer mennesker opnår. Tjek, her hvad et par stykker af dem fortæller:

100% resultatorienteret!

Hvad siger kunderne?


 • Aase Kudsk

  - uforklarlige smerter og uro

  "Jeg har opnået at få meget mere ro og bevægelighed i min før ellers meget urolige og anspændte krop. Dette er en stor ting for mig. Jeg læste om Bente og valgte at prøve hende. Det viste sig at være et godt valg. Min krop begyndte at arbejde på at få det bedre allerede fra første behandling. 

  Uden Bentes hjælp, tror jeg ikke, at jeg var kommet så langt. Jeg rendte tidligere en del til læge og spist mange smertestillende piller. Bente kommer ind på og behandler på ellers uforklarlige årsager som gør, at jeg har fået det bedre og bedre for hver gang og det har bevirket, at jeg har mere ro på krop og tanker. 

  Jeg vil meget gerne anbefale Bente og hendes behandlinger til andre".

 • Jette Schmidt

  - stress, udbrændthed og leddegigt

  "Jeg kan nu igen gøre stort set alt det, som jeg kunne, før jeg gik ned med stress i flere år og fik konstateret leddegigt. Jeg kan nu sove igen, læse, lave håndarbejde, have gæster, gå i byen, træne, tage på (cykel)ferie og være der for min familie i stedet for at ligge for nedrullede gardiner og propper i ørerne med en krop, der smertede og var urolig. Jeg mødte tilfældigvis Bente og vi faldt i snak, hvor hun fortalte om, hvordan hun arbejder. Efter nogen tids overvejelse kontaktede jeg Bente for at prøve hendes behandling. Jeg havde været syg i 6 år og ikke fået hjælp, så min forventninger var ikke særlig høje, men allerede efter den første behandling følte jeg, at den akutte stress var forsvundet. Jeg kan varmt anbefale Bente til andre.

 • Peter Højer

  - fornyet energi

  Mine knyster under fødderne er væk. Lægerne så, at kun operation var en mulighed. Jeg fortsætter med at komme hos Bente for at få fornyet min energi og få samlet op siden sidste besøg. Jeg døjede temmelig meget med knysterne, så belastende at jeg eksempelvis ikke kunne gå i træsko. Det næste jeg gerne vil have Bente til at hjælpe mig med er vægtkontrol. Jeg valgte at samarbejde med Bente, da jeg har tillid til hende og at hun kan hjælpe mig. Uden hendes hjælp havde jeg nok ikke været så opmærksom på mine fysiske og psykiske tilstande. Jeg har bestemt fået indfriet mine forventninger og lidt til og kan varmt anbefale andre at tage en snak med Bente om deres problemer og indlede en behandling.


Læs mere om mig

Det er mit livs formål at hjælpe mennesker til at få et bedre helbred selv om, de har prøvet andre forskellige tiltag, som ikke virkede for dem. Jeg ved, hvordan det er at have en krop, der ikke kan det liv, som sjælen så gerne vil. - Læs mere