Stress er en massebetegnelse. Vi finder frem til det, der stresser dig med kinesiologi og min spørgeteknik.

Behandling af dine fastlåste følelser og traumer                                     –  og du kan genfinde ro og balance og vil kunne se nye mål i dit liv og opnå varig bedring.

Stress kan være meget belastende, og det går især ud over kredsløbet og det autonome nervesystem (styrer de indre organer).

Hvis kroppen belastes ud over, hvad den kan regulere, kan der i første omgang optræde lettere forbigående symptomer som nervøsitet, diarré, forstoppelse, hovedpine, spændinger, søvnløshed osv.

Hvis belastningerne ophører, vil kroppen oftest vende tilbage til sin normale tilstand.

Når kroppen udsættes for voldsom stress, har den fra tidernes morgen indstillet sig på at kæmpe eller flygte.

Der dannes adrenalin, som sætter kroppen i alarmberedskab, og der dannes binyrebark hormoner, som virker betændelseshæmmende, og som undertrykker immunforsvaret.

Derfor, når stressede personer endelig får mulighed for at slappe af og glæder sig til ferien, kan de begynde ferien med en infektion eller migræne, da de ikke længere er beskyttet af binyrebark-hormoner, som dannes under stress. Kroppen vælger at kæmpe mod de ydre farer og denne tilstand er ressourcekrævende og nedbrydende for personen.

Betændelsestilstande, kroniske lidelser, allergier og depotlidelser som for eksempel gigt, bylder, psoriasis, diabetes, stofskiftelidelser, celleforandringer (cancer) og indtrængning af skadelige stoffer i cellerne kan være opstået ved længerevarende stress påvirkninger.