Kinergetics er special udviklet kinesiologi. Du vil få en test og korrektion for ubalancer i kroppens energisystemer for stress (belastninger), der har stået på i længere tid eller flere år. 

Energi-ubalancerne kan mærkes som kæbespændinger der ikke vil forsvinde, kroniske smerter, kronisk træthed, gigtlidelser og koncentrationsbesvær.

Disse lidelser kan skyldes traumatiske oplevelser (nogen bevidste, andre ubevidste), fastlåste følelser, påvirkninger fra tungmetaller eksempelvis kviksølv i tandfyldninger, virus, allergi, nedsat koncentration er eksempler.

Vitaminer, mineraler med mere  kan testes og balanceres.

Princippet i test:


  • Ampuller med homøopatiske stoffer af for eksempel kviksølv, adrenalin, vira og allergener testes mod kroppen.
  • Samtidig testes en muskel, som du ser på billedet. Slår musklen fra, er der ikke nok energi til rådighed til, at kroppen kan håndtere det testede stof.
  • Hvis stoffet påvirker kroppens energi, afbalanceres kroppen i forhold til stoffet med Kinergetics Healing. Der gentestes og balanceres, indtil kroppen er i energibalance.
  • For at energien skubbes fremad i tidsrummet mellem behandlingerne, giver jeg nemme energiøvelser med hjem – det eneste der kræves er, at du er standhaftig med lave dem.
  • Behandlingen er smertefri

Alt handler om energi , det er ikke noget nyt, mange har talt og skrevet om det blandt andet Albert Einstein, fysiker og nobelprisvinder: Energi er det eneste, der findes. Der findes flydende energi for eksempel vand, og energi i fast stof for eksempel mineraler. Alt i naturen er energi, alt i mennesket er energi. Vi  kan føle os energiforladte, vi kan føle os energifyldte.

Cellernes brændstof, kroppens energi, sindets flamme – kærlighed til os selv, hinanden, naturen og livet!