Skip to main content
Kinesiologi

Kinesiologi – din krop har svarene på dine behov


Kinesiologi hører som zoneterapi under alternativ behandling og er nok én af de mest naturlige, blide behandlingsformer der findes og den har samtidig vist sig at være meget effektiv.

Da jeg i 2013 begyndte at kombinerede zoneterapi med kinesiologi skete der hurtigere de forbedringer, klienterne kom for. Mine klienters fortællinger blandt andet bevidner det.

Kinesiologi betyder på græsk “Læren om bevægelse”. Og livet handler netop om at kunne bevæge sig der hen, hvor vi vil. Kinesiologi er en muskeltest, der viser svarene fra din intelligente krop.

Kinesiologi er en behandlingsmetode, der bygger på dels den vestlige verdens viden om fysiologi og anatomi, dels den østlige verdens viden om kroppens energisystemer. 

Kinesiologi kan bruges, når du vil:

  • Genfinde eller styrke din livskraft (din balance/ligevægten i din krop, psyke og sjæl)
  • Når du gerne vil nå et bestemt mål i livet, f.eks. at kunne tiltrække dig dit drømmejob, livspartner, gennemføre vægttab, få maven i form, øge dit barns selvværd for bedre læring
  • Hvis du vil ud af magtesløshed, sorg og negative tanker og kunne fortsætte hvorfra du er
  • Finde ind til din identitet, den du i virkeligheden er, men har mistet kontakten til, fordi du har tilpasset dig alt for meget
  • Blive bedre til at lytte til, hvad din krop signalerer
  • Blive sundere/ bevare sundhed.

Alle mine behandlinger er smertefri og lettende!

Gevinsten er mere energi og dermed styrker du kroppens evner til at helbrede sig selv. 

Når energien, eller frekvenssvingninger kan vi også kalde det, ændrer sig i vores celler fra at være sløjt til at være mere aktivt svingende, får vi netop mere energi og føler det som, at livet er med os og vi kan udføre vores opgaver med glæde.

Online behandling

Hvordan foregår en kinesiologi behandling?

En kinesiologi test og behandling er en præcis metode til at gå lige ind der, hvor problemet skal findes og forløses – og det foregår ved test typisk på en arm, mens jeg stiller et spørgsmål, og kroppen viser via muskeltesten, om der er stress på spørgsmålet. 

Hvilke spørgsmål og hvordan de stilles er ret afgørende for, at vi kan finde årsagerne og behandle dem. Derfor har jeg specialiseret mig i dette.

For at ophæve stressen tester jeg nu videre med muskeltesten og finder det, der er behov for at give til kroppen og dette føles typisk som lettelse, mere ro, afslappet, afspændt. 

Det kan være specifikke punkter på kroppen, som skal masseres, stryges eller bankes let på. 

Herefter tester jeg igen på spørgsmålet, som der var stress på før og taler med klienten om det.

Blokeringerne er opløst og lettelse i krop og sind er tilstede.

Nu har du et nyt og bedre udgangspunkt for at kunne bevæge dig hvorhen i livet du ønsker. 

Vi har over 650 muskler i vores krop, der bærer energien for os og som mærkes som muskelkraft.

Med  kinesiologi har vi en hurtig genvej til at hjælpe os selv til at have god energi og kan udnytte vores potentiale fuldt ud.

Er det din tur nu? 

Du vil ikke fortryde, for du får vist, hvad din krop gemmer på og du får samtidig hjælp til at blive fri.

Intet gætværk længere.

Muskeltest med ampul

Behandling i klinikken eller online?

En behandling kan ud over i klinikken foregå via zoom eller telefon.

Hvordan kan det foregå på afstand? Det bliver jeg ofte spurgt om. Janne fortæller om det i videoen på forsiden (Velkommen).

Janne fik den første behandling i klinikken, resten af hendes behandlinger foregik over telefonen ligesom for mange andre af mine klienter. 

BOOK din tid eller 10 minutters gratis samtale for at høre mere.