Skip to main content

Graviditetshjælp & babyer


Ønsker du at blive gravid eller er gravid?

Jeg har erfaring med blid zoneterapi eventuelt sammen med kinesiologi og healing til dig, der gerne vil være gravid. 

Er du allerede gravid og føler du mangler energi og glæde, kan zoneterapien være en god og naturlig støtte for dig og din krop – og dit ventende barn.

Spædbørn og børn


Det er vigtigt med tryghed omkring barnet og at den fysiske kontakt til moren eller faren er tæt.

  • Spædbørn og børn behandles for kolik og øreproblemer.
  • Børn reagerer ofte meget hurtigt på behandlingen, de har ikke barrierer som os voksne kan have det.
  • Der skal som hovedregel gå 1 uge mellem behandlingerne.

Kolik stammer fra det græske “kolikos”, som betyder “hørende til tyktarmen”. Der er ofte udspilet mave, der kan tyde på luftdannelse i tarmene. Årsagerne til kolik kan være forskellige. Om det er kolik eller ondt i maven, begge kan behandles med blid zoneterapi.

Forløb for nybagte mødre med barn med kolik og “ørebørn”:

775 kr. pr. time.

Varighed pr. gang ca. 1 time.

Individuelt forløb: Op til 5 gange, kr. 3.875.

1. gang: Indledende samtale og den første behandling. Barnet ligger på briksen og mor sidder ved barnets hoved og jeg ved fødderne, derefter er det mors tur med barnet på armen.

2.- 5. gang: Samtale samtidig med behandling på samme måde som første gang. 5. gang er guldmodellen, hvor mor og barn får stabiliseret indre ro.

Symptomer på kolik:


Smerterne starter inden for de tre første uger af barnets levetid og forsvinder oftest igen i 3-4 måneders alderen. Enkelte børn kan have problemer helt op til 8-10 måneders alderen.

Der er typisk voldsomme grådanfald der varierer i længde – nogen børn har et mønster, andre ikke. Barnet er utrøsteligt, hænderne er knyttede, benene er trukket op under maven, maverumlen høres, maven er hård at føle på.

Mulige årsager til kolik:

Umoden tarm, for meget luft i mave og tarm, følsomt og let sovende barn, nakkehvirvler har forskubbet sig under fødslen, reaktioner på morens indtagelse af mælkeprodukter, koffein, appelsinsaft, chokolade, gløgg m.m., ubalance omkring membranen nederst i endetarmsåbningen så afføringen har svært ved at passere, kejsersnit børn hvor stress er overført fra moren, meget hurtig fødsel hvor moren følte panik, barnet bliver ammet for tit så maven aldrig får ro eller barnet er sultent.

 

Behandling af “ørebørn”:

Barnet skal have mindst fire behandlinger med 1 uges mellemrum, før man kan forvente et resultat.

Reaktioner på behandlingen:

Ændret afføringsmønster, ændret afføring – kan blive grøn, slimet eller eventuelt med sort i helt fra fødselstidspunktet, ændret søvnrytme, mere uro efter den første og anden behandling eller mindre uro og smerte. Afføringen er normalt remoulade farvet og prutter skal ikke lugte.

Det er vigtigt, at barnet er undersøgt af læge, før zoneterapi behandlingen for at udelukke fysiske defekter.