Skip to main content

Healingsprogram – opnå din sundhed

sundhed

Har du brug for et specifikt healingsprogram/forløb?

Sundhed er, når vi har ligevægten i livet, med andre ord stress er i kontrol og kærligheden er styrende!

Det er vigtigt for mig at indlede med at sige, at kærligheden er egenomsorgen for dig selv. Det vi ikke selv har, kan vi ikke give til andre. Derfor, tænk på hvad du har brug for. I flyet skal vi også først selv tage iltmasken på. Det samme gælder på alle andre områder i livet. Det er ikke egoistisk, det er en nødvendig for at være noget for andre. Når vi er noget særligt for andre, så fyldes vi med glæde. Så begynd med kærligheden til dig selv. Hvad vil du? Hvad savner du i dit liv? 

søvn kost vægt

En holistisk tilgang til din sundhed gennem healingsprogrammet:

Sund søvn, kost og krops vægt, vand og miljø.

Vidste du vægttab eller undervægt hænger sammen med stress og følelser?

Tid til at nyde sig selv, til familie og venner, arbejde og ro på økonomien…

For at nå dertil så du kan hjælpe dig selv endnu mere til at opnå din sundhed, må du være klar til at arbejde grundigt med dig selv, og være tro mod dig selv – frem for blot at “drømme” om et bedre liv.

Men det er meget nemmere for dig at opnå, når du samtidig får hjælp fra mig og mine specifikke, målrettede behandlingsteknikker (dialog og kinesiologi), for at ophæve for lige netop det, der blokerer DIN vej (fysisk, psykisk og følelsesmæssigt) – og vi får sat nogle nye mål for dig – og du lærer at håndtere det med din nye viden og mentale værktøjer.

Før jeg uddannede mig til terapeut og især kinesiolog, havde jeg allerede lært om, hvad stress gør negativt for hjernen i forbindelse med min sygemelding i 2006-07. Det var gennem e-læringsprogrammer jeg fulgte, at jeg fandt ud af det. Det var en længere rejse!

I dag ved jeg, at der er en hurtigere vej med hjælp fra kinesiologiske redskaber og spørgeteknik – og at det er en af mine vigtigste opgaver at hjælpe andre.

Blokerer en eller flere af disse for din selvhealing lige nu?

  • Kronisk stress og smerter (ikke-arbejdsdygtig)
  • Stress og smerter (delvis arbejdsdygtig)
  • Søger en mening med livet
  • Du eller dit barn mangler selvværd
  • Kropsvægten (både for lidt og for meget er uligevægt).

Book din telefonsamtale allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvad der skal til for, at du kan få det rigtig godt, så dine øjne stråler endnu mere.

Jeg glæder mig til snart at høre mere om dig. 

Er du klar til at skabe den gode forandring?

Du har besluttet dig for, at du vil skifte over i sundhedssporet og lære, hvad der skal til. Du har prøvet mange ting allerede for at blive sådan rigtig sund uden, at du kom mål med det. I dit forløb med mig laver vi henad vejen dit helt eget hjemme program, så du ved mere præcist, hvad der nytter for dig.

Et sådant hjemme program til sundhed sammen med mine behandlinger er let at gå til, og det er skræddersyet til dig.

Hvordan healingsprogrammet/forløbet er sat sammen

Jeg gør mit bedste for at hjælpe dig til at komme i bedre livsform for hver gang, du får en behandling. Og imellem behandlingerne ved du, hvad du skal gøre for at blive på sporet, så vi næste gang vi mødes kan tage det næste skridt til dit sundhedsmål.

–> Vigtigst af alt og til forskel fra de fleste andre tilbud er, at mellem hver gang får du hjælp over telefonen/online behandling, hvis du har brug for at blive samlet op.

  • Du får skabt dit helt eget program og får tydeliggjort, hvad der er bedst for dig på områder i dit liv.
  • Du lærer at bruge din tid på det, der er i din højeste interesse og at kunne nå dine mål uden unødvendige omveje.

Hvordan du kommer i gang

Uanset hvor længe du har “siddet fast” og hvad din udfordring er, kan du få telefonsamtalen og høre nærmere om, hvad et behandlingsforløb ville kunne gøre for dig.

Jeg hjælper gerne, hvis jeg vurderer jeg kan, og du samtidig vil i gang med at skabe et nyt fundament for din livsbalance.

De længeventede forandringer til det bedre kan begynde for dig ved at du booker din telefonsamtale.