Skip to main content
Bente Fisker
Bente Fisker

Lidt om mig

Min passion er at hjælpe dig til at få et sundere liv og få mere indre ro.

Det kan være du har prøvet en del andre ting, som ikke virkede for dig, og du føler dig låst. Jeg ved, hvordan det er at have en krop, der ikke kan det liv, som sjælen så gerne vil. Jeg har netop derfor dedikeret mit liv til at hjælpe andre med det samme jeg selv har været i.

 


Jeg har selv en gang været sygemeldt med stress og min krop var lukket ned og glæden forsvundet. Men sådan blev det ikke ved med at være. Jeg gjorde alt det, der skulle til for at komme hele vejen rundt om mig selv.

I 1992 oplevede jeg nærdød, som gav mig dybere indsigt og større udsyn.

  • Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg på ingen måde foregiver at kunne helbrede, men at jeg arbejder tæt sammen med dig både fysisk og mentalt for, at kunne bringe dig i balance.
  • Jeg arbejder alternativt/komplementært – som betyder, at jeg også gerne arbejder sammen med læger eller andre terapeuter.
 

Min platform:

  • Først og fremmest er jeg mor. Min datter er født i 1993 og min søn er født i 1995. I 2021 fik jeg mit første barnebarn og jeg nyder mine jævnlige farmordage med ham.
  • Jeg har erfaring siden 2009 som registreret alternativ behandler.
  • Zoneterapi, kinesiologi, kinergetics healing, EFT og matrix reimprint (energipsykologi) og healing med farve-dufte, krystaller og energikodede sten er nogen af de uddannelser, jeg har taget.
  • Jeg har tidligere 35 års erfaring på arbejdsmarkedet som laborant og drikkevands-miljøtekniker.

Kærlighed er for mig det stærkeste ord efter taknemmelighed – kærlighed til sig selv, andre og til naturen. Jeg mærker andres smerter og følelser, da jeg selv er sensitiv og sansende.  Jeg er dybt fascineret over at kunne behandle holistisk –  fysisk, psykisk, mentalt, følelsesmæssigt, sjæleligt – hvad du nu ønsker i dit liv af styrker og potentialer. Noget af det vigtigste er at kunne tilgive sig selv.