Bente Fisker

Lidt om mig

Det er min mission at lære dig, hvordan du aktivt kan tage hånd om dit helbred - heale dig selv uden mere snak.

Jeg vil hjælpe dig til at blive sund, rask og glad og at kunne holde fast og hver dag forebygge i stedet for at ryge tilbage i afmagt.

Det kan være, at du har prøvet andre forskellige tiltag, som ikke virkede for dig, og nu føler dig låst fast.

Jeg ved, hvordan det er at have en krop, der ikke kan det liv, som sjælen så gerne vil. Jeg har netop derfor dedikeret mit liv til at hjælpe andre.

Jeg har selv en gang været sygemeldt med stress. Min krop kunne ikke ret meget, men sådan blev det ikke ved med at være. Jeg gjorde alt det, der skulle til for at komme hele vejen rundt om mig selv.

På det spirituelle plan havde jeg tilbage i 1992 en nærdødsoplevelse, som gav mig dybere indsigt og større udsyn.

• Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg på ingen måde foregiver at kunne helbrede - men balancerer/healer krop og sind for at skabe et naturligt energi-flow.

• Mine klienter skriver under på, at det de får hos mig ikke er en erstatning for den lægelige behandling, som de eventuelt modtager. Derfor: Jeg arbejder alternativt/komplementært - som betyder, at jeg også gerne arbejder sammen med læger eller andre andre registrerede inden for det alternative område.

Vi er alle her i verden for at bidrage med det, vi kan hver især - jeg er her med det,  jeg kan inden for kropsbalancering og livsglæde. Og jeg hjælper selvfølgelig gerne dem, der vil have min hjælp.

 

Hvad møder du:

  • Jeg er lyttende, åben, ærlig, taler dig ikke efter munden og respekterer dig og dine grænser.
  • Jeg er praktiker og arbejder målrettet med dig.
  • Det foregår smertefrit og forløsende i rolige og hyggelige rammer.

Kærlighed er for mig det stærkeste ord – kærlighed til sig selv, andre og til naturen. Jeg mærker andres smerter og følelser, da jeg selv er sensitiv og sansende.  Jeg er dybt fascineret over at kunne behandle holistisk -  fysisk, psykisk, mentalt, følelsesmæssigt, sjæleligt – hvad du nu ønsker i dit liv af styrker og potentialer.

Min platform:

  • Jeg har erfaring siden 2009 som registreret alternativ behandler.
  • Zoneterapi, kinesiologi, kinergetics healing, EFT og matrix reimprint (energipsykologi) og healing med farve-dufte, krystaller og energikodede sten er nogen af de uddannelser, jeg har taget.
  • Jeg har tidligere 35 års erfaring fra arbejdslivet med hovedvægten på drikkevandets kvalitet og daglig kontakt til borgere og vandværker. Min viden herfra bruger jeg derfor helt klart også, når jeg behandler. En menneskekrop består af mindst 70 % vand.

 

  • Hvad ville det være værd for dig, at lykkes med at få et bedre helbred?
  • Hvad ville det være værd for dig at kunne gøre ting, som du ikke kan i dag?
  • Hvad ville det være værd for dig, at vise dine børn og andre mennesker, at du gør så meget for dig selv for at få det bedre?

Du behøver ikke tage den samme omvej som jeg...

Mine næste to større udfordringer var skilsmisse og året senere en diskusprolaps. Det fik mig til at tage et skridt videre på den alternative vej. Jeg blev registreret alternativ behandler som kinesiolog. Med min nye viden og teknik gav det nu meget bedre resultater for mine klienter.

Jeg tog mine kompetencer til et endnu højere niveau og fik Masterclass i Kinergetics Healing (energi kinesiologi), som bruges til behandling af kroniske smerter og traumer.

Jeg søger konstant ny viden og udvikler på mine behandlinger for, at DU kan få den bedste behandling.

Seneste nyt er fra juli 2019,  Golden Age Masterclass (den ny tids healing).


Hvad ville det være værd for dig?