Skip to main content

Flow of Life behandlinger – få dit fulde potentiale frem


Mennesker, der har fået hjælp fra Flow of Life behandlinger er typisk hårdtarbejdende, målrettede, dynamiske, innovative typer, som mangler kraften og energien til at fuldføre deres livsopgave.

Eksempelvis kvinde 45 år , arbejder som lønmodtager og har ved siden af et ønske om at udvide sin egen virksomhed med tilbud om yoga og sund livsstil, men har i 3 år ikke kunnet gå videre med det. Hendes krop holdte hende tilbage med drænende allergi og hendes psyke var ved at gå nedad i en negativ spiral. Ved hjælp af 4 Flow of Life behandlinger online var hun oven på og glad og kunne begynde på at udvikle sit koncept, som hjælper og inspirerer andre. Dette er lykke for for hende, hun stråler nu.

Det er absolut muligt for alle, der ønsker at leve livet fuldt ud. Hvis du er træt af at have livet imod dig, så spild ikke endnu en dag – tag en gratis samtale med mig og vi finder ud af, om jeg kan hjælpe dig, eller om jeg skal guide dig i en anden retning.

Baggrunden for Flow of Life behandlinger

I 2023 fremlagde jeg mit Flow of Life forsøgsprojekt sammen med forsker, professor og kunstner Cindie Kehlet i New York.

Projektet blev fremlagt over for Pratt Mindfulness Collaboratory

I projektet deltog 25 personer, som alle fik Flow of Life behandlingen. Cindie introducerede mig til at lave Flow of Life (Fibonacci behandlinger) ud fra hendes indsigter i, hvordan vi kan opdage, at vi har vores egen power indeni og kan skabe det liv vi ønsker.

Cindie laver Flow of Life malerier, her ser du Åbningen.

Åbningen

Processen i Flow of Life behandlingen

Måden jeg behandler på sker i den blideste energi og er egnet til dig, der er træt af at sidde fast, og nu vil videre, hurtigst muligt med dit livsformål. Hvis du endnu ikke har fundet ud af hvad din livsopgave er, er der hjælp at hente. Jeg er på baggrund af min erfaring ret sikker på, at du vil opleve en stor lettelse ved Flow of Life behandlingen.

Gennem præcis lokalisering af traumet og healing af energien kan Fibonacci-sekvensen, kroppens energiflow genoprettes.

Behandlingen hjælper med at fjerne de præcise energetiske og emotionelle blokeringer, der  forårsager vrede, nedtrykthed eller frygt, altså det alt det, der får dig til føle du sidder fast. Det er vigtigt at sige, at jeg finder dét traume, som blokerer dig.

Når energien flyder frit, bliver det lettere for dig at forbinde dig med dit dybere formål og bevæge dig mod din personlig vækst og opfyldelse.

Holistisk behandling med Flow of Life

Flow of Life behandlinger er baseret på den universelle Fibonacci-sekvens, som findes overalt i naturen og i menneskekroppen, når du har din vitalitet i balance.

Ved at arbejde med denne naturlige rytme kan behandlingerne hjælpe med at rydde blokeringer og traumer i kroppen. Når disse blokeringer fjernes, kan energien flyde frit igen, hvilket skaber en følelse af lettelse og balance.

Ved Flow of Life behandlinger tilbyder jeg en holistisk tilgang til helbredelse, der arbejder med kroppens naturlige mønstre for at fremme vitalitet og balance. Dette gør det muligt for dig at leve i harmoni med din naturlige rytme og opnå dit fulde potentiale. 

Find dit livsformål – hvad er din livsopgave?

At finde sit formål med livet er for mange en lang rejse. Det behøver det ikke at være.  Jeg fik hjælp fra flere forskellige steder. Det, der var mest tydeligt for mig var gennem analyse af mit horoskop fra Lysets Kilde:

KILK HER – LYSETS KILDE

I forbindelse med din Flow of Life healing kan jeg teste ind på, hvad dit livsformål kan være.

Er du spændt på, hvad Flow of Lifte behandlingen kan gøre for dig?