Skip to main content

Eye Stone “Save My Vision”

457,00 kr.

En lyseblå Aquamarin sten er kodet med Eye Stones blide, helende celleenergi.

Uklare, grødefulde øjne bliver tilbudt en blid rensning, mens du sover.

Eye Stone healer ikke kun øjne, den healer alle organcellerne i kroppen f.eks. i leveren eller tyktarmen. Eye Stones energiflow arbejder på at erstatte de ødelagte celler med nye celler (moderstamceller) og det gør den blidt og roligt, mens du sover, men også om dagen hvis du vælger at gå med den i lommen.

Husk at drikke vand – nok vand – belivet vand Krystal Vand (vandstenen)

Beskrivelse

En lyseblå aquamarin sten er kodet med Eye Stones blide, helende celleenergi.

Uklare, grødefulde øjne bliver tilbudt en blid rensning, mens du sover. Forestil dig dine øjne er som Egyptens pyramider, omringet af en sandstorm, cykloner af sand med høj hastighed hvirvler rundt om pyramiderne, dine øjne. Uendelige stråler af lys trænger nu igennem sandstormen og vinden lægger sig. Energiflowet i øjnene rører på sig og bevæger sig let og blidt videre til hele dit ansigt og ind i din mund, her opstår varme og mere mundvand. Din nakke tager nu imod og med et dybt åndedrag fortsætter

Eye Stones blide energiflow sin rejse gennem hele din krop. Dit energiflow møder nu energien, som er i alle de næringsrige planter i verdens have, der hvor zebrafisken lever.  Zebrafisken spiser af alle disse alger og havplanter. Zebrafisken har næsten alle de samme organceller, som vi har – så vi ligner hinanden lidt. Zebrafisken har evigt syn. Den spiser hvad den skal for ikke at blive blind, den svømmer bare hen til føden, den føde som er meget gavnlig for den. Da vi er i cellefamilie med hinanden er disse alger og havplanter også meget gunstige for os. Frekvenser fra f.eks. mikroalgen spirulina som har højt klorofyl er kodet i stenen. Fra vores jordiske liv er f.eks.  frekvenser fra blåbær med i kodningen.

Et iagttagelses spørgsmål til dig selv kunne være: ”Bliver jeg mere bevidst om, hvad spiser, når jeg bærer Eye Stone på mig?”

Eye Stone healer ikke kun øjne, den healer alle organcellerne i kroppen f.eks. i leveren eller tyktarmen. Eye Stones energiflow arbejder på at erstatte de ødelagte celler med nye celler (moderstamceller), og det gør den blidt og roligt, mens du sover, men også om dagen hvis du vælger at gå med den i lommen. Dit iboende potentiale i dine celler kan herved understøttes med energi fra stenen til, at du kan nå din livsmål.

Husk at drikke vand – nok vand – belivet vand.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.