Skip to main content

Velsignelse Stenen

457,00 kr.

I et stort farverigt Jaspis æg er kodet skønne, beroligende vibrationer af velsignelse til alt du møder på din vej. Den har tyngde, den ligger godt i din hånd. Straks du rækker ud efter den, strømmer dens trygge energi til dig.

Den visker dig i øret, at du er den kærligste, smukkeste sjæl og at du er velsignet med alt godt, fordi du har fortjent det, det har du virkelig.

Beskrivelse

I et stort farverigt Jaspis æg er kodet skønne, beroligende vibrationer af velsignelse til alt du møder på din vej. Den har tyngde, den ligger godt i din hånd. Straks du rækker ud efter den, strømmer dens trygge energi til dig. Energien søger og finder hurtigt de steder i dig, hvor den gør allermest gavn for dig her og nu. Den visker dig i øret, at du er den kærligste, smukkeste sjæl og at du er velsignet med alt godt, fordi du har fortjent det, det har du virkelig.

Træk vejret dybt og tag nu godt imod velsignelsen. Hvis du har lyst til at lægge dig eller sidde lidt med stenen, så gør det, og du modtager bedre energien. Kan du have en tendens til at lukke af for dine behov og ønsker af frygt for ikke at være accepteret… det kan du nu forandre med stenen ”Velsignelse”, tag godt imod energien og lad den strømme til dig og i dig lige så længe, du har brug for det. Når du er balanceret, mærker du fornyet energi og kan vende dig mod det gode, du vil gøre for dig selv. Du tillader, at det sker for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.