Skip to main content

Oyester Stenen

457,00 kr.

En nuumit sten er kodet med energi til understøttelse af en afbalancering for miljøfremmede stoffer i kroppen. Disse stoffer er her defineret som alle former for negative stoffer og vibrationer både de synlige og de mere skjulte, som du kan mærke gør dig træt og sløj. Stenen har huller i siden, så du kan bruge den som vedhæng i en snor om halsen. Du kan selvfølgelig også gå med den i lommen.

Oyester støtter til beskyttelse af cellemembranerne og derved bidrager den til, at der undgås forgiftning indeni cellerne. Den støtter energetisk til at cellerne har deres egen balance.

Som spæd er vores celler spækket med al den energi cellerne behøver. Dette aftager med alderen, og ved at bruge Oyester får cellerne en form for anti-aging.

Den menneskelige krop er naturlig og kompliceret og vanskelig at nedbryde, den vil gøre alt for at overleve. Ved gentagne negative påvirkninger, er kroppen udfordret. Her kan Oyester støtte til cellernes overlevelse.

Hvor findes der miljøfremmede stoffer? Vi lever i en teknologisk verden, hvor der anvendes mange forskellige stoffer, som vores celler opfatter som ikke-naturlige og destruktive. Stofferne kan være kemiske (uorganiske og organisk) og biologiske (proteinbaserede). Det kan også være negative vibrationer/strålinger fra andre mennesker som en slags miljøfremmede stoffer for kroppen, og disse strålinger måske har sat sig som en krog i dig. Oyester hjælper dig til afgiftning for miljøfremmede stoffer.

Det kan være du oplever en metallisk smag i munden som resultatet af udrensningen med Oyester. Derfor er det tilrådeligt at drikke rigeligt med vand og skvulpe det godt rundt i munden, inden du synker vandet (hydrering). Du kan også være trætheden skyller ind over dig og du må tage et velfortjent hvil for at hjælpe din krop yderligere til genetablering af balance.

Når du har vænnet dig til Oyester, kan du gå rundt med den om dagen. Du kan vænne kroppen til Oyester ved at sidde behageligt med den og lade den balancere dig.

NB! Vand er nødvendig for at udrense krop og hjerne Krystal Vand (vandstenen)

Beskrivelse

Rens kroppen

Oyester Stenen hjælper til at rense for miljøfremmede stoffer og beskyttelse af cellerne mod det, du møder på din vej. Steen virker samtidig opbyggende. Kan bæres om dagen som vedhæng i snor eller i lommen.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

Ansvarsfraskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.