Skip to main content

Kranielle Stenen

457,00 kr.

Slippe spændinger i hovedet. Sid eller lig stille i 5-20 min. efter behov og lad stenen balancere dig for
anspændthed i hovedet. Drik vand før og efter.

En Koral (rå) er kodet med Kranielle til balancering af kranienerver og kranieknogler til din afslapning.

Oplev en slags energetisk kranium-sakral terapi ved at tage Kranielle i hånden i fem minutter og ved kraftigere overspændthed i en fuld meditation (20 minutter). Forestil dig alle de påvirkninger hjernen og kraniet må tåle dagen lang og hvordan de nu kan give slip på spændingerne.

Du kan måske opleve forbigående svimmelhed, derfor foreslås du at sidde eller ligge, mens du bruger stenen og før du begynder din meditation at drikke et glas vand. Har du tørhed i munden efter meditationen, kan du med fordel gentage hydreringen med et glas vand.

Ønsker du at belive dit drikkevand, se mere under Krystal Vand og Ionization.

NB! For at opnå fuldt udbytte af Kranielle skal hydreringen være optimal. Første step til optimal hydrering er naturligvis at drikke den afpassede vandmængde for lige netop dig. Næste step er at have krop og hoved i balance, det vil sige cellerne er afslappet, som gør at vandet bedre kan optages, udnyttes og udskilles af cellerne. Krystal Vand (vandstenen) beliver, forfrisker vandet, så det bliver lettere at drikke vand og at være i balance.

Beskrivelse

Kranielle afslappethed

Hold Kranielle i din hånd. Sid eller lig stille i 5-20 min. efter behov og lad stenen balancere dig til afslappethed i hovedet som breder sig til kroppen. Drik vand før og efter.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

Ansvarsfraskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.