Skip to main content

Nutrition Stenen

457,00 kr.

En rød lapis sten er kodet med Nutrition. Du kan bruge Nutrition til at bringe energien ind i de organceller i kroppen, hvor der er underskud af næring. Den arbejder til at støtte først og fremmest op om de udsatte celler for, at de bedre kan optage næring fra den føde og de næringstilskud, der er konsumeret og som er klar til optagelse, men som ligger og “svømmer rundt in the middle of nowhere”.

Stress på cellerne nedsætter evnen til at optage ilt og næring.

Med Nutrition kan stress på cellerne reduceres og energien genoprettes, så næringsoptagelsen forløber mere naturligt. Sagt på en anden måde – Nutrition arbejder for at katalysere cellerne og kroppen til at opnå større energipotentiale. Når disse katalyse processer finder sted i kroppen, kan det individuelt set ske ændret næringsoptagelse og eventuelt et behov for ekstra tilførsel af fysiske nutrienter (mad, mineraler, vitaminer, plantestoffer m.m.).

Du kan bære stenen på dig.

Stenen kan også bruges til at vitalisere mad lige før måltidet. Læg stenen i få sekunder ved siden af maden eller ved et glas vin eller saft.

Prøv at smage på drikken først inden og derefter brug af stenen.

Hvad bemærker du?

Beskrivelse

Vitalisering af mad, kaffe, vin

Læg stenen ved maden i få sekunder. Stenen kan lægges i køleskabet, i fryseren eller på bordet ved siden af tallerken med mad eller i frugtskålen med videre. Støtter optagelse af næring efter et måltid.

Stenen kan også bæres i lommen, eller bind pose med sten fast i en strop.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

Ansvarsfraskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.