Skip to main content

Ionization Stenen

225,00 kr.550,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

En stor labradorit (7-10 cm) er kodet med Ionization. Stenen er slebet på en af siderne og resten af stenen er rå, naturlig.

Du kan bruge Ionization som en ekstra booster til at forøge vitaliteten i cellerne. Den positive energi fra Ionization er negative ioner (elektroner), der forøger, gør natur og mennesker mere ”friske” – vi kan sige de er en slags vitaminer, som vitaliserer. En tur i den friske luft gør derfor godt. Jorden, træerne og vandet, havet og søerne tilfører os de sunde negative ioner.

Luften er fyldt med negative ioner specielt efter tordenvejr, og lettelse kan opleves ofte i den forbindelse af mennesker med smerter som f.eks. gigt. Hvor der optræder luftforurening og mad, som er påvirket af forurening, kan Ionization bruges som et ekstra pift til vitalisering af kroppen ved at gå med den lille udgave af Ionization stenen i lommen eller den store udgave af Ionization stenen til dit drikkevand.

Hvis du allerede har “Krystal Vand” (vandstenen), og bruger den ved vandhanen i køkkenet, kan du lægge Ionization i berøring med et glas vand, som du lige har tappet.

Ionization er praktisk og smuk at have liggende fremme på køkkenbordet lige til at sætte vandglasset eller drikkedunken ved siden af i 30 sekunder og klar til at drikke.

Størrelse:

Lille, Stor

Beskrivelse

Antioxiderende og friskende til drikkevandet og kroppen

Stor sten til drikkevand, smuk på køkkenbordet at stille et glas vand ved i 30 sek. og vande er klar til at drikke.
Lille sten kan bæres i lommen, eller bind pose med sten fast i en strop.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand stenen beliver dit drikkevand og Ionization tilfører ekstra energi til vandet.

NB! Første step til optimal hydrering er naturligvis at drikke den afpassede vandmængde for lige netop dig. Næste step er at have krop og hoved i balance, det vil sige cellerne er afslappet, som gør at vandet bedre kan optages, udnyttes og udskilles af cellerne. Krystal Vand (vandstenen) og Ionization stenen hjælper til, at det er lettere at drikke vand og at være i balance. 

Ansvarsfraskrivelse

Yderligere information

Størrelse:

Lille, Stor

1 anmeldelse af Ionization Stenen

  1. Eva Schultz-Petersen Havndal

    Med Ionization stenen kunne jeg se vandet blev fuldstændig klart. Og i smagen også klart, blødt, rundt og fyldigt som om, der ikke var noget andet end vandet i vandet. Vandet i berøring med Ionization stenen mindede mig om en kilde i et rent område i verden. Stenen er fantastisk flot. Jeg er meget glad for den.
    Eva Schultz-Petersen Havndal

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.