Skip to main content

Harmonization Stenen

225,00 kr.

Virker ind på din indre harmoni, en stærk, stabil kærlighedsvibration. Kan bæres i lommen og sove med. God sammen med andre kodede krystaller.

En lille rund rosa chalcedon er kodet med Harmonization. Du kan bruge Harmonization til at skabe/genskabe din unikke indre harmoni, som helt fra begyndelsen er en stærk stabil kærligheds vibration, og din indre verden kan falde til ro og du kan blive styrket.

Har du brug for noget helt særligt, kan jeg kode det ind i din Harmonization sten som noget ekstra. Jeg kan, hvis du ønsker det, hjælpe dig med at finde frem til, hvad det er – det kunne være energien fra en engel eller en blomst, der er mange muligheder.

Harmonization er god at bruge allround sammen med andre kodede krystaller.

NB! For at opnå fuldt udbytte af Harmonization skal hydreringen være optimal. Første step til optimal hydrering er naturligvis at drikke den afpassede vandmængde for lige netop dig.

Næste step er at have krop og hoved i balance, det vil sige cellerne er afslappet, som gør at vandet bedre kan optages, udnytte og udskilles af cellerne. Krystal Vand (vandstenen) beliver, forfrisker vandet, så det bliver lettere at drikke vand og at være i balance.

Beskrivelse

Harmoni i dit indre

Vibrationer fra Harmonization Stenen – støtte i processen til indre ro.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

Ansvarsfraskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.