Skip to main content

Magnesium Stenen

457,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

En rubin fuchsit er kodet med Magnesium som energi katalysator for kroppens celler.

Vand og magnesium hører sammen som et dansende par for at tilfredsstille kroppen. Når kroppen er udmattet eller træt kalder den på Magnesium for at få bragt den naturlige, fysiske ro tilbage i kroppen.

Magnesiumsaltene i deres naturlige molekylære former changerer i skønne farver, som rubin fuchsit stenen repræsenterer, og arbejder for at skabe en energetisk magnesium balance i kroppen sammen med andre livsnødvendige mineraler som silicium og fosfor.

Tag et ”magnesiumbad” i omkring 20 minutter, hvor du lægger eller sætter dig godt til rette og placerer Magnesium stenen på f.eks. navlen eller holder den i hånden. Kan være gavnligt lige før du sover – og du kan roligt sove med den. Der sker ingen overdosering, Magnesium stenen arbejder blot indtil balancen er opnået. Du kan derfor også trygt bruge stenen hver dag, f.eks. gå med den i lommen.

Beskrivelse

Energetisk løft til kroppens celler

Ved træthed og udmattelse tag et ”magnesiumbad” ved at hvile dig i 5-20 min. alt efter behov med stenen på din navle og lad stenen balancere dig. Drik belivet vand før og efter.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas belivet vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

Ansvarsfraskrivelse

1 anmeldelse af Magnesium Stenen

  1. Sussie Estel Julianne Munch

    Bente Fisker er en utrolig kompetent mangefacetteret behandler, jeg er hende meget taknemmelig for, hvad hun har udrettet for min sundhed ved online-sessioner. Jeg er 61 år gammel og har kæmpet med et på en side både mere og mere skrantende helbred og invaliderende kroniske smerter i 35 år, og på den anden side en, troede jeg selv, jernstyrke og udholdenhed, som fik mig til at fortsætte med at slide på mig selv. Men for 3 år siden måtte mit arbejdsliv definitivt stoppe før berammet tid. Da jeg for 35 år siden for første gang oplevede ubalancer i mit helbred, kontaktede jeg en kinesiolog (hvilket Bente også er uddannet), fordi jeg syntes, at behandlingsmåden virkede troværdig på mig. Men dengang var jeg ikke parat til kinesiologens indledende spørgsmål: ” Hvorfor har du valgt at få bækkenløsning?” Jeg blev forurettet og vred og kom aldrig til at benytte mig af hende. Bente Fisker derimod har jeg oplevet som en meget kompetent og respektfuld kinesiolog, som IKKE har overskredet mine grænser for, hvad jeg kan forstå at dele med under en behandling. Jeg oplever Bente som værende utroligt skarp i både hendes sansning og hendes faglighed. Bente lytter og spørger ind på en uhyre respektfuld måde. Og når Bente begynde på hendes behandling af mine smerter/ubalancer, så rammer hun fuldstændigt plet. Og behandlingen samt de medfølgende hjemmeopgaver de VIRKER. Det har været en forunderlig oplevelse, og jeg er taknemmelig for at have fundet vej til hende, inden min krop og psyke stod fuldstændigt af.
    Sussie Estel Julianne Munch

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.