Skip to main content

Bliv Fri Stenen

457,00 kr.

Kærlig støtte til dig til at kunne slippe frygt fra solar plexus eller fra hjertet opstået i
kontakt med nogen eller noget – at genfinde kærligheden til dig selv. Kan bæres i lommen eller sove med.

The River of Surrender.

Stenen Japis Hav er kodet til ”Frigørelse” med vibrationer med kærlighedstillid, der arbejder for at hjælpe med at sætte dig selv fri af snærende bånd, skabt af fortidens følelser i dig selv.

Kroppen har meget vand. Vandet søger altid bevægelse for at holde sig belivet. Som et blad faldet i vandet bliver du nu ført afsted, du er i bevægelse og frisættelsesprocessen er gået i gang. Det mudrede vand forvandles til klart vand.

Du vil blive støttet til gennem din egen proces at få flyttet dig, lirket dig selv fri af den fastlåsthed, du har følt dig i, måske som en iboende frygt for kritik og udstødelse – angsten eller frygten for at afvige fra de indlærte og indgroede tanke- og adfærdsmønstre, som du hidtil har forstået som kærlighed.

NB! Første step til optimal hydrering er naturligvis at drikke den afpassede vandmængde for lige netop dig. Næste step er at have krop og hoved i balance, det vil sige cellerne er afslappet, som gør at vandet bedre kan optages, udnyttes og udskilles af cellerne. Krystal Vand (vandstenen) og Ionization stenen hjælper til, at det er lettere at drikke vand og at være i balance. 

Vand er bærer af følelser.

Beskrivelse

Kærligheden er tilladende og inkluderende, omfavnede af natur. Du vil blive støttet til at komme fri af den fastlåsthed af iboende vaner, rutiner og mønstre som egentlig ikke støtter dig i at leve dit liv for dit højeste gode. En ny form for kærlighed venter dig og kalder dig hjem. En kærlighed som ikke er naturstridig og som er at finde inde i dig selv, uden miljøpåvirkende støj fra din barndom og omgivelser. Mærk, hvordan du nu igen kan risle indeni af fred, ro og kærlighed.

Du skal selv handle, men stenen “Frigørelse” vil støtte dig til den bevægelse du må gøre i dine forhold for, at vandet igen kan flyde rent og klart.

Tunge, svære følelser blokerer let for at kærlige strømninger kan være i flow. Det kan være negative følelser fra barndommen eller voksenlivet i forhold til penge og økonomi, mad, forbrug, afhængigheder, fobier, mænd, kvinder eller nære relationer som far, mor, søskende eller kæreste.

De følelser, du har båret på og som ikke tjener dig, kan nu trygt begynde at lette fra dit solar plexus og hjerte, når du kontakter stenen eller bærer den på dig. Du kan også have stenen liggende ved siden af din seng eller sætte dig et roligt sted med den, eller gå ud i naturen med stenen og mærke den blide transformation, der sker med dig – stol på den, den er din sandhed. Det, følelserne er blokeret med og i forhold til, kan begynde at slippe dig ud i friheden. Her er ingen fordømmelser, her er alene kærlige vibrationer.

Du kan være helt rolig ved at møde disse energier og følelser, stenen har til formål at bevæge dig, guide og styrke dig blidt igennem dine unikke processer, som en flod med klart vand, der strømmer uanset, hvad der sker omkring den (The River of Surrender). Hav tålmodighed. Du kan bruge stenen dagligt, den vil arbejde sammen med dig, når du har brug for det. Mennesket skal risle af hvile, vigør og velsignelse indeni. Lad stenen hjælpe dig på vejen mod din følelse af tilfredshed og selverkendelse som den skabende kraft for din indre glæde, fred og harmoni.

Frigørelse/Frisættelse er kodet af Himalaya Aurora Løve og Bente Fisker.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

Ansvarsfraskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.