Skip to main content

Krystal Vand, Vandstenen

640,00 kr.

(10 kundeanmeldelser)

Sådan bruger du krystal Vand stenen:

beliver dit vand

Kort beskrivelse: Beliver dit vand til velsmagende og blødt vand.  Krystal Vandstenen tilfører vandet ny energi, forfrisker, blødgør og neutraliserer bismag. Resultatet kan være, det bliver lettere at drikke vand. Stenen kan hænges på vandrør, lægges ved siden af vandhaner eller kander/glas med vand.

Energien i Krystal Vand stenen:

En rosa farvet chalcedon krystal er kodet med Krystal Vands energi, der risler i alt levende og beliver alle celler. Ophobet affald og andre urenheder afstødes, mens vandet bevæger sig i alle retninger. Vandet forvandles tilbage til renhed og klarhed, som det fineste, uforstyrrede vand.

Vandets struktur bringes i balance og fyldes med kærlige vibrationer, der vibrerer uendeligt i uendelige chakraer. Den cellulære elektriske spænding på vandmolekylernes overflade justeres og vandet får en struktur, som cellerne genkender, da kroppens inderside er beklædt med denne vandstruktur. På denne måde kan alle væsener, planter og jorden overleve forstyrrelser udefra. Når bare kærligheden får lov at regere.

Vandet er som et krystal, der ønsker at samarbejde til ligeværd mellem alt og alle. Blødhed, alle farver, alle lyde, alle dufte i balance, når du kontakter stenen. Stenen samarbejder til lykke og balance.

Din krop er som en grøn bøgeskov, når du siger ja tak til stenen. Alt er i balance. Du er født til natur og helt ren og fin i din energi, så fyldt med lys og liv. Det er nu tid til, at du finder din sande natur igen.

Du kan også bruge stenen, når du føler dig træt, trist, modløs eller ensom. Du kan bære stenen i lommen og du kan sove med den.

Beskrivelse

Du kan belive dit drikkevand med Vandstenen:

Hæng posen med stenen på vandhanen eller på vandrøret, der kommer ind i boligen og “krystal vand” vil rinde. Vandet har nu en struktur med mineraler i balance, der er modstandsdygtig overfor forstyrrende energier fra f.eks. metaller og miljøfremmede stoffer.

Du kan prøve at hænge stenen på bruseslangen og få muligheden for at opleve mindre tør hud/blødere hud og hår.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Hydreringen øges yderligere med vand, der er belivet med Krystal Vand stenen. Du kan bære Krystal Vand stenen på dig om dagen som ekstra hjælp til hydreringen, f.eks. ved gigt – en forudsætning er altid at få drukket nok vand.

Ansvarsfraskrivelse

10 anmeldelser af Krystal Vand, Vandstenen

 1. Helle Parsberg

  Jeg valgte at købe Vandstenen “Krystal Vand” til at rense vandet i mit hus. Straks jeg havde hængt posen på vandrøret kunne jeg smage en forskel. Vandet virker også mere blødt.
  Er glad for at jeg valgte at investere i stenen.. og dermed gøre noget for mig selv på flere fronter. Jeg takker dig for muligheden Bente ❤
  Helle Parsberg

 2. Dorte Sander

  Vi er meget glade for stenen til vores vand. Vi er 5 i familien. 2 voksne og 3 børn. Alle kan smage forskel på vandet. Det smager mere rent og vitalt.
  Kh Dorte Sander❤️

 3. Elizabeth M. Hornstrup Damgaard

  Vandet er blødere ved brug af Krystal Vand stenen.

 4. Hanne

  Vandet virkede først “klistrende” i munden og efter brug af Krystal Vand stenen til vandet, “klistrede” vandet ikke længere i munden. Jeg kunne se på urinen, at der var blevet renset ud ved at drikke vand, som havde været i berøring med stenen.

 5. Michael K., Skanderborg

  Vores vand føltes lidt før som en “tør” fornemmelse i kanten af tungen og havde lidt metalagtig smag. Nu, hvor vi bruger Krystal Vand stenen til vores vand registrerer vi ikke længere tørhed og metalagtig smag, i stedet virker vandet meget mere blødt, også på læberne. Vores børn oplever det samme. Vi er alle gladere for vores vand efter ibrugtagning af Vandstenen.

 6. Susanne Rasmussen

  Krystalvand stenen bruger jeg hele tiden. Den gør vandet blødt og lækkert at drikke. Og det er som om kroppen siger JA til at drikke det, hvor den siger NEJ til vand direkte fra vandhanen. Jeg har i flere år brugt kulstænger til at rense vandet, og det gør jeg stadig, og sammen med Krystalvand stenen opnår jeg et endnu bedre resultat. Nogle gange, når jeg husker det, binder jeg den også på bruseslangen, og synes at vandet bliver mere blødt at bade i. Ionization stenen oplever jeg helt anderledes, og jeg bruger den ikke helt så ofte. Jeg har også sværere ved at sætte ord på. Men vandet virker mere ‘aktivt’ og dermed forsvinder noget af den bløde oplevelse fra Krystalvandstenen. Men det falder tilsyneladende godt i tråd med det som stenen er kodet til, og den virkning den har.

 7. Karina Groth Mortensen

  Nu har jeg haft vand krystallen liggende i køkkenet i et godt stykke tid og jeg må bare konstatere at den gør noget godt for familien. Især Jeg drikker meget mere vand og det har været tiltrængt, så jeg er SÅ glad for at have opdaget de her energi redskaber.

 8. Eva Schultz-Petersen

  Vores vand direkte fra vandhanen, fra vandværk har noget metalagtigt over smagen, er lidt dødt, en eftersmag af noget fremmed. Ved brug af Krystal Vand stenen, som ligger ved og rør armaturet er vandet mere friskt og levende. Der er ingen eftersmag (det metalagtige er væk) og vandet føles rart i munden. Jeg kan klart anbefale Krystal Vand stenen, og at du kontakter Bente hvis søger svar omkring dit drikkevand.
  Eva Schultz-Petersen Havndal

 9. Karen de Roepstorff

  Kombinationen af vandstenen og den nye drikketeknik har gjort noget godt for mig. Det er tydeligt at mærke, men sværere at forklare. Min mentale radius er fx. blevet større. Vandet smager mere blødt nu og har ikke længere nogen metalagtig smag.

 10. Inge og Manne Dommac

  Efter montering af vandstenen til vandsystemet, smagte vandet blødt og rundt. Inden da smagte vandet metallisk og fladt. Tre uger efter monteringen smager vandet fortsat dejligt blødt og rundt.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.