Skip to main content

Ocean Blue Stenen

425,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

En blå akvamarin er kodet med Ocean Blues energi. Kodningen foregik ved havet.

Stenen arbejder for stofskifte, åndedræt og frugtbarhed i balance. Frekvenser af havets gaver og energi; sporstoffer, mineralsalte og plantestoffer og andet godt fra havet, er det stenen bringer til bæreren af den.

Havet er stærk energi, bølgernes uendelige energi kan ikke standses. Modtag bølgernes brus og få en kærlig justering. Hormonspejlet i kroppen reagerer på havets helende energi, som stenen overbringer til os. Når vi forstår, vi bare skal følge med i denne strøm og slippe kontrollen, kan det nære hormonspejlet i kroppen.

Stenen arbejder for normal stimulering af stofskiftet, åndedrættet og dermed kroppens energi-flow. Det er, hvad liv er. Processen kan forløbe under optimale forhold når din krop er hydreret.

Når vi går med stenen eller sover med den, åbner den vores energibaner i kroppen i takt med vores parathed. Den overskrider ingen grænser.

Stenen åbner samtidig op for vores bevidsthed om, hvad der er godt for kroppen og vi vil lettere blive ført hen til det, der kan støtte og styrke os. Når vi får det, bidrager vi også til en bedre helhed for alt og alle i taknemmelighed og lys.

NB! For at opnå fuldt udbytte af Ocean Blue skal hydreringen være optimal. Første step til optimal hydrering er naturligvis at drikke den afpassede vandmængde for lige netop dig.

Næste step er at have krop og hoved i balance, det vil sige cellerne er afslappet, som gør at vandet bedre kan optages, udnytte og udskilles af cellerne. Krystal Vand (vandstenen) beliver, forfrisker vandet, så det bliver lettere at drikke vand og dermed være i balance.

Beskrivelse

Ocean Blue Stenen, blid stimulering af kroppens energi-flow

Du bliver lettere ført hen til det, der kan støtte og styrke kroppen. Du kan både bære stenen om dagen og sove med den om natten.

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

Ansvarsfraskrivelse

1 anmeldelse af Ocean Blue Stenen

  1. Helle Parsberg

    Jeg har i flere år haft problemer med slim i bronkierne og mærkede forholdsvis hurtigt efter jeg begyndte at bære Ocean Blue stenen på mig og sove med den under hovedpuden, at slimen løsnede bedre. Det virker ikke hele tiden, men jeg sørger altid for at have den på mig. Den er blevet en tro følgesvend. Er glad for at jeg valgte at investere i stenen.. og dermed gøre noget for mig selv på flere fronter. Jeg takker dig for muligheden Bente ❤
    Helle Parsberg

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.