Skip to main content
Healing af dit eget drikkevand

Healing af dit eget drikkevand til belivet vand – som virker healende

Healing af dit eget drikkevand! Er det virkelig muligt? Ja, for vand er ikke bare vand. Du kan her læse om denne gave til mennesket, kæledyr og planter. Mennesket består af omkring 70-80% vand (H2O), og hvis vi tæller med, hvad der ligger af vand i knogler, muskler mv., er der nogen, der siger det 98%. Det samme gør sig gældende for Moder Jord; det er som en vægtskål – er vi dehydreret, arbejder vi ikke på bedste vis sammen med den jord, vi alle er født på. Det hænger sammen, ud fra den erfaring jeg har med mine klienter, på den måde, at dehydrering skaber dårligere jordforbindelse.

Hvordan definerer jeg jordforbindelse og hvorfor er den vigtig?

Jordforbindelse handler om at have nok elektromagnetiske kraft (energi, strøm) i kroppen, i cellerne, som en pære der lyser kraftigt. Denne energi kan vi få tilført helt naturligt fra jorden, luften, vandet og maden. I kroppen svinger hver eneste celle med en strøm på 64,7 millivolt, når cellen er vital, er den svækket svinger den med en lavere frekvens. Når kroppen svinger godt, er der god jordforbindelse, vi har ikke mistet jordforbindelsen. Alle elektriske apparater, computere, wi-fi, 5G mv. er en provokation på vores elektromagnetiske kraft i cellerne, og det svækker jordforbindelsen. Derfor er det overordentlig vigtigt at tilføre kroppen rigeligt med elektromagnetisme (elektroner), som levende vand indeholder, men også en ernæringsmæssig afpasset kost, rig på friskpresset eller blendet grøntsager, frugt og bær. Frisk luft og kontakt til jorden med fodtøj af gummisåler eller bare fødder – en lille tur ud i det våde græs eller hvis lidt frost, er godt, men også at gå på fliser giver effekt, selv inde i huset.

Vandet i vores celler er ikke postevand, hvad er det så?

Rent, friskt vand med en kvalitet, som kroppen genkender, er et fundamentalt bidrag netop, fordi vi er født med 99% ”vand”, gelagtigt vand, som bliver mindre med alderen. Hvor finder vi vand, som kroppen genkender? Vi har brug for belivet vand. Postevand er ”dødt vand” mere eller mindre. Det er strukturen på vandet, der bestemmer, om det er belivet vand, levende vand. Vand fra en vandfald, eller en brønd med frit vandspejl er mere levende end vand fra en dyb boring. På byvandværket beluftes vandet godtnok, og som gør det mere levende, men allerede på vandets vej i ledningsnettet ud til husene påvirkes vandet til igen at blive mere dødt vand, og når det har passeret husets vandrør, er det endnu mere dødt vand.

Krystal Vand-stenen: Hvordan du kan opnå belivet vand, ”levende vand”

Med svingningerne fra ”Krystal Vand” (en bestemt sten med informationer, om du kan læse mere om her på siden) påvirkes vandet, så det ændrer struktur som vandfaldsvand har, også kaldet struktureret vand, eller EZ-vand (H3O2), som er mere tyktflydende, gelagtigt nøjagtigt, som vandet er i vores krop, og derfor er der større genkendelighed fra cellerne ved at drikke vand med denne struktur, det vil sige belivet vand.

Struktureret vand flyder overalt – i havet, søer, floder og planter – det flyder på indersiden af kroppen. Dr. Gerhard Pollack har forsket i vandets fjerde fase, hvor vandet ændrer sig til en mere struktureret form, der er vital for vores cellers funktion.

Hvordan jeg har kunnet ”lægge” disse informationer i en krystal/sten, som kan ændre drikkevandet og komme alle mennesker til gode, vil jeg gerne prøve at forklare. Først og fremmest har jeg arbejdet med drikkevand og dets kvalitet i mere end et halvt arbejdsliv som tilsyn- og sagsbehandler i det offentlige. Vandet har altid været mit hjertebarn, min passion. Samtidig arbejder jeg med zoneterapi, kinesiologi og direkte, konkret healing. Jeg har taget en række uddannelser heriblandt i det æteriske samarbejde City of Light, den Gyldne tidsalders energi og Golden Child energien. Ved at sende mine intentioner ind i en sten/krystal i samarbejde med den universelle energi via City og Light, kom vibrationer/frekvenser ned i stenen, som jeg i det følgende benævner ”Krystal Vand Stenen”.

Det næste skridt var at observere, hvad der rent praktisk kunne opleves ved brug af ”Krystal Vand Stenen” ved at hænge den i en pose på vandrøret, lægge den ved vandhanen eller ved en kande vand. Jeg har udsat en del mennesker for forsøget, som er foregået på den måde, at de tappede et glas vand, og derefter blev ”Krystal Vand Stenen” monteret og der blev tappet et nyt glas vand og herefter smagt på de to glas vand. Jeg tiede stille og lod forsøgspersonerne selv afgøre, hvordan de oplevede vandet uden og med ”Krystal Vand Stenen”. Det har været tilbagemeldinger som: ”der kommer mere vand ud af min bruser”, ”vandet fylder ligesom mere”, ”vandet er blødt”, ”vandet er mere friskt”, ”jeg kan nu meget lettere få vandet ned”. Ja, mange drikker faktisk for lidt vand, da de synes vandet de tapper fra vandhanen smager ringe, og det er efter mine erfaringer og viden fatalt, da det vil bevirke dehydrering at drikke for lidt vand. Dehydrering fører til sygdomme, så ved at få vand nok og af en kvalitet som cellerne genkender, er der skabt et bedre grundlag for et vitalt liv. F. Batmanghelidj, M.D. har skrevet bogen *Your Body’s Many Cries for Water – You’re Not Sick, You’re Thirsty. Don’t Treat Thirst with Medication*, en absolut klassisk sundhedsbog, baseret på 20 års kliniske og videnskabelige undersøgelser om, hvilken rolle vandet spiller for mennesket. Bogen beskriver hydrering/dehydrering i forhold til en række sygdomme, f.eks. astma, allergi, halsbrand, depression, rygsmerter, gigt, colitis, migræne og hovedpine, vægtregulering og mange flere.

Kropsafbalancering og energikorrektion for traumer og negative følelser

Udover at drikke nok vand af en kvalitet, som krop og hjerne genkender, kan der være og er der ofte et behov for at få en kropsafbalancering/energikorrektion for traumer og negative følelser for, at cellerne slapper af og vandet kan blive optaget i cellerne. Ved stress, spændinger, rystninger, smerter og sygdom kommer vandet ikke ind i alle cellerne, optagelsen er forringet. Det kan tage tid at blive hydreret og kræver en målrettet indsats med at drikke tilstrækkelig og blande vandet godt med spyttet, skvulpe og gurgle, så det kommer godt rundt i alle hulrum i munden og langs tænderne på inder- og ydersiden af tænderne – og jeg anbefaler hvis man er udfordret med stress og kroniske lidelser at tage et forløb med kropsafbalancering/energikorrektion for traumer og negative følelser. Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der ville være gavnligt, men det kan jeg give svar på til den enkelte. Kropsafbalancering/energikorrektion kan ske ved at komme i min klinik, i hjemmet eller online via telefonen og evt. face time eller lignende. Mellem dine aftalte behandlinger kan du kontakte mig, hvis du er tvivl om noget, eller mærker noget i din krop, som giver anledning til spørgsmål, så du kan være i et godt flow i processen med at heale dig selv med dit velsmagende, ”levende” drikkevand. Jeg vil også kunne guide dig til bedre ernæring med din kost og mineraler som magnesium, kalcium, kalium og fosfor. Det er vigtigt, at du ser din krop som en helhed, hvor ernæringen udgøres af vand og mad. Vand er det vigtigste næringsmiddel vi har, uden vand kan vi ikke lave mad, f.eks. bage et brød.