Skip to main content

Jeg tilbyder kinesiologi, zoneterapi, forløb og ophold

Forløb eller sommerophold skræddersyet til dig – kom ud af hamsterhjulet

Begynd i dag med at skabe dit nye liv – så du kan være i det med større lethed og glæde.

Ved at tage et længerevarende forløb eller en uges sommerophold kan du få meget større udbytte. Vi arbejder præcist med det, du har behov for og det er hele tiden 1:1 (dig og mig).

Med min kinesiologi og spørgeteknik, bliver det helt konkret for dig. På den måde kan du lære meget mere om dig selv og hvad der virker for dig. Samtidig clearer jeg traumer og negative følelser, så du får healet et lag af gangen. Gætværket er taget ud af det.

Sommerophold indeholder ud over behandlinger, forplejning ud fra mit tilbud om sund levevis, men vi tilretter det hele efter dine behov. Hvis du vil f.eks. gerne vil arbejde med kosten og hvad der er godt for dig, kan vi lave din helt unikke kostplan i løbet af ugen, som du kan tage med hjem og fortsætte dit gode liv.

Sommerophold kan være for dig alene eller som par eller forælder med barn/ung.

Book din gratis samtale og find ud af mere om forløb eller sommerophold, starten til dit nye liv.

Smerte- og traume korrektioner

Jeg bruger primært Kinergetics, special udviklet kinesiologi, som omfatter testning og korrektion for energiubalancer forårsaget af for eksempel miljøet du er i eller har været i, stress fysisk, følelsesmæssigt eller psykisk.

Ofte er det blevet kronisk med smerter i krop eller sind, men det kan blive bedre hurtigere end du ved lige nu. Mange ting i vores miljø påvirker nervesystemet og det reagerer.

Ved at optimere kroppens celler ved nogle få behandlinger er det absolut muligt at ændre det og føle lettelse med det samme.

Hvad er stress?

Stress er en massebetegnelse og det er et symptom på noget ikke er, som det er meningen, at det skal være i dit liv.

Jeg spørger derfor ind til, hvad der belaster dig og tager udgangspunkt i det i min behandling af dig. Måske er det ikke klart for dig, hvad det er der stresser, det kan sagtens være noget ukendt for dig. Ved hjælp af min spørgeteknik og kinesiologi kan vi komme i kontakt med det.

Efter din behandling vil du være i langt bedre stand til at håndtere stress.

Test og behandling for mangler eller forgiftning i kroppen

For at finde ud af, hvad det er der generer din krop eller dit hoved, kan jeg lave en kinesiologisk test. Ting som kan give problemer er vandkvalitet, fugt og skimmel, underskud/overskud af mineraler, vitaminer, fedtsyrer (omega 3). Jeg tester også for tungmetalforgiftning, allergier, syre-base ubalancer, candidasvamp, vira (EBV, herpes, helvedsild), parasitter, flåt/borrelia, eftervirkning vacciner.

Hvad vil du gerne testes for?

Vand og ernæring så det passer til dig

Vi er forskellige og tåler forskellige fødevarer.

Er du udfordret på helbredet, eller vil du holde dig i sund form, stiller det større krav til, hvad du giver dig selv gennem munden (og huden). 

Vandet er det vigtigste kvalitetsmæssigt og at du får lige præcis den mængde, du har brug for.

Jeg tester på vand og på kroppen.

Find ud af meget mere at gode ting for dig. 

Børn – bevægelse, læring og selvværd

Bevægelse er vigtigt for at holde hjernen  i gang. Kinesiologi betyder læren om bevægelse. Med kinesiologiske tests kan børn få hjælp til bedre trivsel, selvværd og at lære bedre.

Min erfaring er, at børn elsker at arbejde med sig selv og lave de nemme øvelser de får, som passer lige til dem.

Læs om hvordan Mettes datter fik hjælp.

Graviditetshjælp og babyer

Er du gravid, kan du starte zoneterapi behandlingen, når du ønsker det, hvis du er sund og rask. Zoneterapi undgås de tre første måneder (eller meget blid behandling), …

Kinesiologi, test og behandling

Kinesiologi er en behandlingsmetode, der bygger på dels den vestlige verdens viden om fysiologi og anatomi, dels den østlige verdens viden om kroppens energisystemer. Kinesiologi kan bruges, når du vil: Genfinde balance i krop, psyke og sjæl …

Zoneterapi

Zoneterapi er tryk og massage på reflekspunkter under og oven på fødderne. Jeg kombinerer ofte med akupressur, som er blid massage eller stryg på de baner, hvor akupunkturpunkterne findes. Når jeg arbejder på for eksempel reflekspunkter for leveren, …

Hvad jeg kan tilbyde