Hvordan du heler dig selv
For at nå dertil at du kan hele dig selv, må du være klar til at arbejde grundigt med dig selv, og være tro mod dig selv – frem for blot at “drømme” om et bedre liv. Jeg tilbyder at hjælpe dig og samtidig kan du lære at hele dig selv og få et program, der hjælper dig fremover.

Det er et individuelt forløb for dig, der har fået nok af stress og smerter og i stedet vil gå efter et liv, hvor du kan føle dig fri og lettet og få overskud til det, du tænker på.

Du kan lære, hvordan du hjælper dig selv og kan have et godt liv. Forløbet er ​​for dig, der vil videre i livet og ikke længere sidde fast i smerter, skavanker og måske sygemeldinger. Nu vil du have hjælp til at hele dig selv.

Du er ambitiøs, når det gælder dit helbred og du vil bare lykkes med at få det så godt, så du kan leve det liv, du gerne vil have.  

Hvordan forløbet er sat sammen
Jeg hjælper dig til at komme i bedre livsform for hver gang, du får en behandling og imellem behandlingerne ved du, hvad du skal gøre for at blive på sporet, så vi næste gang vi mødes kan tage det næste skridt i din helingsproces.

–> Vigtigst af alt og til forskel fra de fleste andre tilbud er, at mellem hver gang får du hjælp over telefonen/online behandling, hvis du har brug for at blive samlet op.

  • Du får skabt dit helt eget helingsprogram og  får tydeliggjort, hvad der er bedst for dig på alle områder i dit liv.
  • Du lærer at bruge din tid på det, der er i din højeste interesse og at kunne nå dine mål uden unødvendige omveje.
  • Du kan med dit nye program fremover have et godt fundament for dit liv i balance.

Hvordan kommer du i gang
Uanset hvor længe du har siddet fast og hvad din udfordring er, kan du bestille en gratis telefonsamtale og høre nærmere om, hvad et forløb ville kunne gøre for dig.

Du tænker måske, hvad er min investering i et helingsprogram. Det ved jeg først, når jeg har hørt mere om dig og hvad du gerne vil have hjælp til og det afhænger også af forløbets længde, da vi jo er forskellige og dermed har brug for vores helt unikke helingsprogram.

Jeg hjælper gerne, hvis jeg vurderer jeg kan. Det finder vi ud af ved telefonsamtalen, og alene ved at tage snakken, kan du allerede der komme et stykke videre i dit liv.

HVIS DU TVIVLER, KAN DU BLIVE SAT I KONTAKT MED ANDRE, DER HAR OPNÅET DET, SOM DE KOM FOR.

SKRIV TIL MIG OG JEG SENDER DIG KONTAKTOPLYSNINGERNE.