Hvordan du opnår din ønskede sundhed
For at nå dertil at du kan hjælpe dig selv endnu mere, må du være klar til at arbejde grundigt med dig selv, og være tro mod dig selv – frem for blot at “drømme” om et bedre liv. Jeg tilbyder at hjælpe dig med behandling og samtidig hjælpe dig til at få et hjemme program, så du ved mere præcist, hvad der nytter for dig.

Har du:

  • Kronisk stress og smerter (ikke-arbejdsdygtig)
  • Stress og smerter (delvis arbejdsdygtig)
  • Søger en mening med livet
  • Du eller dit barn mangler selvværd

Book din telefonsamtale allerede i dag og find ud af mere, jeg glæder mig til snart at høre mere om dig og det, som du gerne vil væk fra og i stedet kunne opnå et bedre liv. 

Hvordan forløbet er sat sammen
Jeg gør mit bedste for at hjælpe dig til at komme i bedre livsform for hver gang, du får en behandling. Og imellem behandlingerne ved du, hvad du skal gøre for at blive på sporet, så vi næste gang vi mødes kan tage det næste skridt til dit sundere liv.

–> Vigtigst af alt og til forskel fra de fleste andre tilbud er, at mellem hver gang får du hjælp over telefonen/online behandling, hvis du har brug for at blive samlet op.

  • Du får skabt dit helt eget program og får tydeliggjort, hvad der er bedst for dig på områder i dit liv.
  • Du lærer at bruge din tid på det, der er i din højeste interesse og at kunne nå dine mål uden unødvendige omveje.

Hvordan du kommer i gang
Uanset hvor længe du har “siddet fast” og hvad din udfordring er, kan du få telefonsamtalen og høre nærmere om, hvad et behandlingsforløb ville kunne gøre for dig.

Jeg hjælper gerne, hvis jeg vurderer jeg kan, og du samtidig vil i gang med at skabe et nyt fundament for din livsbalance.

De længeventede forandringer til det bedre kan begynde for dig ved at du booker din telefonsamtale.