”Lær at helbrede dig selv, dine ryg- og lændesmerter” og andre smerter.

Ægte egenomsorg!

Jeg har sammensat tolv trin, som er let at følge. Det er naturligt at være rask og sund. Når du begynder at bruge programmet, har du en retning og tingene kan bedre ske for dig.
Tolv trin lyder måske af meget, men når først du er i gang, tænker du ikke over det, fordi du opdager, at det tager den tid, der skal til for at bygge en mere stabil sundhed.
Med de tolv trin skaber du anti-aging, fordi du vil få ny forståelse for, hvad dine billioner af kropsceller har brug for at få ændret. Når cellerne er tilfredse, er der ikke grobund for smerter.
Du kan begynde allerede i dag med dette målrettede online forløb.

Gennem forløbet får du korte videoer, lydfiler og tekster, der støtter og guider dig hele vejen igennem.

Det foregår over tolv uger, hvor du får leveret ét trin om ugen. Du kan efter dit køb tilgå dit program når som helst. Du har evig tilgang til det.

Værktøjerne i programmet virker ikke kun ved rygsmerter, men også for den almene tilstand inde i kroppen og i din mentale sundhed, fordi du arbejder med at ændre kemien, vitaliteten i dine celler til det bedre. Sundhed kommer indefra. Du vil også kunne opnå balance i din vægt, hvis det er et behov du har.

Jeg har selv haft mange udfordringer med min ryg og i mit følelsesliv og har taget hele turen selv med de tolv trin, som jeg har sat sammen og lever efter i dag, fri for smerter som ikke vil gå væk, og kan være aktiv og glæde mig over at være et godt sted i livet.

Jeg tror på, du vil bruge din nye viden og dine nye vaner livslangt.

Køb adgang allerede nu via online booking nederst på denne side.

Vil du gerne supplere med behandling i klinik eller online, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail kontakt@bente-fisker.dk eller sms til 30279410.

Hjertelig hilsen

Bente Fisker